Şehit Taner Karadeniz Ortaokulu

WEB https://sehittanerkaradenizoo.meb.k12.tr
Adres : YAKINSU MAH. ATATÜRK / YAKINSU MAH. CAD. ŞEHIT TANER KARADENIZ ORTAOKULU BLOK NO 2 ÇILDIR / ARDAHAN
VİZYON : Aşık Şenlik Ortaokulu tüm öğrencilerini yüksek etik, sosyal ve akademik standartlara sahip, sürekli ve etkin öğrenen, ulusal ve uluslar arası toplumların değerli bireyleri olarak yetiştirmeyi ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olmayı vizyon olarak benimsemiştir. Eğitim anlayışımız sadece bilgi vermek değildir, öğrenci merkezli demokratik ve etkin bir okul anlayışını benimseterek öğrenmeyi öğretmektir.
MİSYON : Milli Eğitimin temel amaç, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda evrensel düşünen olayları neden - sonuç ilişkisi içinde sorgulayan kendini ve çevresini tanıyan, yapıcı, yaratıcı, üretken, girişimci bireyler yetiştirmek. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ile donanmış, araştırmacı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30 - 15.25
Isınma : Kalorifer
Servis : Merkez köy harici diğer köylerden gelen öğrenciler için servisler ile taşıma sistemi bulunmaktadır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çıldır´a 7 km Ardahan´a 52 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Her yıl düzenli olarak, basketbol, futbol, voleybol, satranç turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Bilgi yarışmaları düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : Her Gün 1 Saat Tekrar Projesi, Kitap Okuma Projesi